רמיקייד 100 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

03/07/2011 | 09:37 | מאת: שירי

שלום רב אני זקוקה נואשות לרמיקייד 100 מ"ג.מצבי הרפואי והכלכלי קשה מאוד ואיני עומדת בהוצאות הרפואיות..בתמורה אשמח לתרום-ברשותי נותרו כדורי סלאזופירין שני הסוגים-אריזה כמעט מלאה,ומעט פרנדיזון שעוד נותר לי..אשמח באם תוכלו ליצור עמי קשר-0524375956 בברכת שבוע טוב,בשורות טובות,ורפואה שלמה לכל בית ישראל!!

04/07/2011 | 11:59 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ניצור עמך קשר בעז"ה.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"