ערבוביה של תרופות

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

10/01/2009 | 09:12 | מאת: הבן הדואג

שלום, אימא שלי אישה בת 68 נוטלת מספר רב של תרופות מדי יום כדורים מסוגים שונים כגון נוגדי דיכאון, כאבים למינהם,תרופות לבעיות עיכול וכדורים לשינה. הכדורים ניתנו כמובן ע"י רופאים שונים ואינני בטוח שיש ביקורת אחת של רופא ספציפי שנתן את דעתו על שלל הכדורים שהיא נוטלת מדי יום ועל האפשרות שבעצם (אולי) ישנם כפילויות או הפרעות של הכדורים השונים. האם קיים רופא שאליו תוכל ללכת ולקבל יעוץ קונקרטי לגבי הנושא ? מישהו שיוכל לכוון אותה ואולי אף לצמצם לה את מספר הכדורים ללא פגיעה בבריאותה. אשמח לתשובה תודה

הסוגיהשאת מעלה אכן חשובה אני מציע לך לחפש רופא משפחה טוב ולפנות אליו לקבל יעוץ פרטי

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ