הכנסת לסל הבריאות תרופת TARCEVA

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

28/12/2007 | 15:55 | מאת: abraveh

האונקולוג אמר לי שיתכן ותרופה זו תוכנס לסל הביאות, אבל, כטיפול בקו שני. אני מטופל בתרופה זו כשנה וחצי בהצלחה רבה, אולם בקו ראשון. אי לכך אני קורא לכל מי שיש לו גישה להחלטה זו, לכלול תרופה זו ללא הגבלה של דרגת הטיפול.

אני מצטרף לקריאתך

11/07/2008 | 13:36 | מאת: דודו

14/07/2008 | 17:50 | מאת: abraveh

אני נוטל את התרופה הנ"ל כנגד סרטן ריאות מסוג NSCLC כטיפול בקו ראשון והתוצאות מדהימות. לא ידוע לי על השפעה כל שהיא על כיס המרה. אני במעקב ועושה בדיקות בתדירות גבוהה ובינתיים (עו מעט שנתיים) הכל בסדר.

11/07/2008 | 13:38 | מאת: דודו

מבקש לקבל מידע על התרופה TARCEVA והקשר או ההשפעות שיש לה לטוב או לרע לסרטן כיס המרה!

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ