סל התרופות- סכרת

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

21/12/2008 | 15:45 | מאת: גל

קראתי על זה שקבעו את התרופות בשביל סל התרופות. איך אפשר לקבל רשימה מלאה? אני מחפשת אם הכלילו את הלנטוס לחולי סכרת ולא מוצאת...

24/12/2008 | 19:43 | מאת: מיכל

ממה שאני הבנתי מאבא שלי שמשתמש גם בלנטוס, זה כן בסל הבריאות, דרך קופ"ח....

25/12/2008 | 16:45 | מאת: גל

נראה לי שאולי יש איזו השתתפות של קופ"ח בלנטוס, ושזה לא בסל... כי קראתי איזו רשימה שהתפרסמה ולא ראיתי שם את הלנטוס... קופ"ח נותנות השתתפות שונה האחת מהשנייה? או שזה אחיד לכל הקופות? אנחנו אישית ב"מכבי"...

28/12/2008 | 16:22 | מאת: ערן

הלנטוס נמצא בסל התרופות, אך איני מוצא קישור מדוייק לכך. סורי. מקווה שזה עוזר בכל זאת

29/12/2008 | 20:41 | מאת: דורי

שמח שהעלית את הנושא. אני עתיד להתחיל טיפול בלנטוס ורציתי לדעת איך הוא ואם הוא מומלץ...תודה מראש!

03/01/2009 | 16:10 | מאת: רז

הלנטוס הוא מאוד מומלץ, אני מטופל בו ומאוד מרוצה.

אני ממליץ לך להכנס לאתר האינטרנט של משרד הבריאות באתר תכנסי ל"מאגר תרופות" שם תוכלי לקבל מידע שלם על השאלות ששאלת

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ