כמה ברקסין מותר לקחת? האם יש תחליף?

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

15/10/2008 | 11:08 | מאת: עדינה דולב

משהסתבר שארקוקסיה, אתופן וטרמדקס אינם משככים את הכאבים העזים ברגלי, המוקרנים מבקע + בלט בין חוליות הגב התחתון, עברתי להשתמש בברקסין. כדור כל 12 שעות, בשבוע הראשון החזירו לי את איכות החיים שלא ידעתי מזה חודשים. כשבועים צרכתי כדור אחד ביום - היתה תזכורת עמומה לכאב, אך בהחלט נסבלת. במהלך השבוע שאחר כך לקחתי את הכדור רק פעמים (כשכאב), ואחר כך הפסקתי לגמרי. כעת חזרו הכאבים כמעט במלוא עוצמתם. חזרתי לפעמים ביום.. לא כל כך עוזר. האם ההשפעה פגה? האם יש תחליף? * במקביל לטיפול התרופתי קיבלתי טיפולים נוספים; כולם בהמלצה ובפיקוח רפואי.

הפורום הנוכחי עוסק בעיניני מנהלה וזכאות ולא בנושאים רפואיים אני מציע שתנסה בפורום אחר

20/10/2011 | 23:54 | מאת: גרשון טייב

האם קיבלת תשובה לגבי כדורי ברקסין?

21/10/2011 | 09:48 | מאת: עדינה דולב

שלום רב, לא קיבלתי כל תשובה. הפסקתי לצפות ושכחתי, שכן עברו 3 שנים מאז שאלתי.. אבל, אף פעם לא מאוחר. אשמח לתשובה. עדינה

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ