סטרטרה (strattera) ל-ADHD

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

13/12/2007 | 16:43 | מאת: אבי

למה התרופה לא רשומה בארץ ולא נמצאת בסל הבריאות? זאת תרופה שיכולה לשפר חיים של אלפי אנשים עם ADHD שריטלין לא מתאים להם. מי שהיום מייבא אותה מחו"ל משלם 700 ש"ח לחודש ואין שום סיבסוד של קופות החולים.

10/03/2008 | 15:48 | מאת: GALA

מי שהתחיל טיפול בתרופהת האם באמת היא עוזרת? אני כבר לא מאמינה שמשהו יכול לעזור. ניסינו כל כך הרבה...

14/10/2009 | 21:55 | מאת: טוביה

צודק במיוליון אחוז !!! לבני יש ADHD ולאחר 5 שנים בהם הוא לקח ריטלין על כל סוגיו נכון להיום הכדור כבר אינו משפיע עליו וגרוע יותר גורם לו לתופעות לוואי קשות מאד הגברת תיקים , בעיות שינה ועוד הגשנו בקשה למכבי זהב למימון התרופה והם מסרבים בטענה שהתרופה אינה רשומה בארץ אבל אני לא מבין מה הבעיה ליבא אותה עם טופס 29ג שהרופא ממלא ???.

23/10/2009 | 08:24 | מאת: לילך

שאלה-האם התרופה סטרטרה מתאימה גם למבוגרים שסובלים מADHD? אני בת 42 ונוטלת ריטלין במינון 60 מ"ג ליום וזה כבר לא משפיע לאורך כל היום

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ