לפני בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

17/06/2012 | 13:39 | מאת: עידו רוזנטל

שלום, באותו נושא, האם עלי לצום לפני בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית. המקום דרכו אני עושה את הבדיקה לא מציין זאת ואין לי זמן לחכות בממתינה. זה המקום אגב - http://www.hmc.co.il/lab.aspx?parentid=-1&boneId=1498&tabID=lt-5&objId=2200

01/10/2012 | 07:42 | מאת: ציון ידיד

לרחל שלום. אקטיביוטיקה מנקה את מערכת העיכול מומלצת בתקופת ההריון ובמיוחד בהנקה . חלב האם שיתקבל יאפשר לתינוק ליסבול פחות מגזים . באם יש לך שאלות נוספות דברי איתי זה בדיוק תחום התמחותי; חיידקים פרוביוטיים ואינזמי עיכול . אקטיביוטיקה יודעת לנקות את כל הפתוגנים הפטריות והטפילים ממערכת העיכול ומהנרתיק. רפואה שלמה ציון ידיד 0524-499498

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ