אקטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

30/04/2012 | 15:18 | מאת: אורה

חולה סוכרתית מוזנת ע"י זונדה מקבלת אנטיביוטיקה-על מנת למנוע נזקים באיזה אקטיביוטיקה אפשר להשתמש לסוכרתית עם זונדה? תודה אורה 0547-330994

את לא בפורום הנכון על מנת לקבל תשובה לשאלה שלך

01/05/2012 | 08:32 | מאת: אורה

יש פורום כזה באתר ? מה שמו? אולי הפנייה היכן לחפש? תודה רבה?

תנסי בפורום סוכרת או מחלות זיהומיות

27/05/2012 | 07:32 | מאת: ציון ידיד

לשאלתך אורה אשיב באלה את חייבת להגן על גופך מפני נזקי האנטיביוטיקה על אחת כמה וכמה שהאנטיביוטהיקה ניתנת לך באופן קבועה דרך הוריד. החיידקים האקטיביוטיים( חיידקים פרוביוטיים אשר תורבתו על מצה של לקטופרין - ולכן הם אקטיביים במיוחד). יגנו על הפלורה של המעיי. במקרה שלך את צריכה לקחת את הפנינה אקטיביוטיקה אחת בבוקר ואחת בערב חצי שעה לפני הארוחה) . רפואה שלמה. ציון

12/07/2012 | 14:32 | מאת: רונית

03/12/2012 | 07:50 | מאת: ציון ידיד

ראשית יש להבין את השוני בין פרוביוטיקה רגילה לבין אקטיביוטיקה . בפנינה / בחיידקים האקטיביוטיים מוצפניים זני חידקיים שיודעים לחסל את מושבות הטפיליים, הפתוגנים ופטריות הקנדידה המצויים בדפנות המעיים. הפנינה בעלת שלושת השכבות יודעת  להסיע  את החיידקים החיים הישר למעי שם הם מתרבים בתוך שעתיים ל64 מיליארד .ניתן להשיג אקטיביוטיקה ואקטיביוטיקה ליידי פלוס ברשתות הפארם, בתי מרקחת וטבע. ננוביוטיקה וננוביוטיקה ליידי + ניתן להשיג ברשתות מכבי פארם. בהצלחה ורפואה שלמה.

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ