קולונוסקופיה וירטואלית

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

12/01/2012 | 11:08 | מאת: דנדיפאור

אבי בן ה-86 צריך לעבור קולונוסקופי וירטואלית. יש לו סרטן הערמונית וקוצב לב. רופאת הגסטרואנרולוגיה שלו אמרה שבגילו הבדיקה היא חינם לגמרי. האם זה נכון ומדוע מערימים עלינו קשיים לקבלת האשור. תודה

18/01/2012 | 23:00 | מאת: תגובה

מציעה לך לברר במוקד השירות של מש' הבריאות אם אכן בדיקה זו בדיוק, במקרה של אביך, בסל הבריאות ובחינם. טלפון 5400* , 08-6241010 הפרטים המלאים כאן- http://www.health.gov.il/PniyotHazibur/Pages/CallCenter.aspx כאשר יהיה לך אישור כזה, רופא המשפחה בקופת חולים יצטרך לדאוג שלא יהיו קשיים לקבלת האישור מהקופה.

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ