משחת דייבובט

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

06/07/2008 | 13:44 | מאת: גדעון

מדוע משחת הדייבובט איננה נמצאת בסל הבריאות עבור חולי פסוריאזיס?

07/07/2008 | 21:45 | מאת: אנונימי

באמת שאלה טובה. המחלה הזו היא מחלה ממש קשה, והטיפולים לא קלים. צריך לבדוק למי במשרד הבריאות צריך לפנות. זו משחה מעולה שבאמת מסייעת אז למה לא להכניס אותה לסל הבריאות?

08/07/2008 | 17:48 | מאת: אנונימי

צריך להעלות את זה במודעות גבוה יותר את המחלה והסבל הנוראי בה- אולי איזה כנס עם הסברים של רופאים על המחלה ועל הטיפול עם הדייבובט בים המלח למשל- שגם מאוד עוזר בטיפולים בכאבים של המחלה וההרגעה... נשמע טוב?

21/09/2008 | 23:32 | מאת: גלית

קראתי בפורום של צדק חברתי שיש פה עילה לבג"ץ!!! על רקע של אפלייה חברתית! אז אולי ניתן לעשות משהו בנידון????

הכנסת תרופות לסל נעשית על פי שיקולי תיעדוף לאומיים אני לא מכיר את השיקול לגבי המשחה הספציפית שאתה מציין אבל כנראה שוועדת הסל לא מצאה לנכון לתת לה עדיפות על פני תרופות אחרות אולי לא נעשה מספיק לובינג?

23/07/2008 | 15:10 | מאת: טל

אז מה כן הניתן לעשות בנושא. זו משחה שממש עוזרת. למה אין מודעות מספיק למחלת הפסוריאזיס?

25/10/2008 | 19:48 | מאת: שם בדוי

אני רק רוצה לחזק את הנאמר פה. מדובר בטיפול מאוד מועיל שראוי שיהיה בסל התרופות.

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ