פתרון לאלטרוקסין לכל המעוניין

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

11/10/2011 | 08:57 | מאת: הרצל

לאחר שסבלתי מפורמולה חדשה בצורה קשה. שרותי בריאות כללי נתנו לי אלטרוקסין: Eltroxin-LF (Levothyroxine Sodium) Sigma-Taudrugs-about.com לי ההסוג הזה עזר בצורה דרסטית.

11/10/2011 | 13:45 | מאת: מטופלת של הכללית

אתה חושב שהאישור ינתן לכל המטופלים או שאתה מקרה מיוחד? האם התרופה יקרה יותר? האם היא קיימת ברוב בתי המרקחת בארץ? אני אשמח לקבל או עוד מידע אודות התרופה. ואם היא באמת מופיעה ברשימת התרופות של קופ"ח כללית.

24/10/2011 | 14:59 | מאת: רגינה ביטון

לשניים, אז שלא יעבדו עליהם. להפסיק גם אותו!!

29/11/2011 | 14:33 | מאת: יפית

כבר יומיים על כדור זה לאחר ש3 חלופות כולל סינתרואיד מפורטו ריקו של חברת אבוט לא עזרו.יש אפשרות דרך הכללית. מקווה שיהיה טוב אחרת נשארת רק אופציה בטיפות

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ