אלטרוקסין LF

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

10/10/2011 | 21:33 | מאת: ענת

שלום, רציתי לדעת האם יש מינון לאלטרוקסין LF במינון של 100 מק"ג והאם ניתן להשיגו בקופת חולים כללית ? האם צריך אישור מיוחד ולמי מאשרים אותו? תודה

16/09/2013 | 09:23 | מאת: אהובה קופרמן

ממש הצילו. מכל התחליפים לאלטרוקסין רק האלטרוקסין LF עשה לי טוב וכעת הפסיקו לייבא אותו. מי יודע ארץ היצור או אולי מי מייבא באופן פרטי אשמח לתגובתכם ועזרתכם.

16/09/2013 | 09:48 | מאת: אהובה

מצאתי היום את שאלתך בפורום. נכון לעכשיו קופת חולים כללית סיפקה לי את התרופה אבל מהיום אין לי כתובת להשיג אותה. אשמח לשמוע ממך איך פתרת את הבעיה

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ