אישור לסקנדישייק לתת משקל חמור

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

15/05/2008 | 02:25 | מאת: ענת

שלום רב! אני חולה כרונית וסובלת מתת משקל חמור מאוד. עפ"י המלצת התזונאית, עליי לשתות משקה אנרגיה בשם "סקנדישייק" מדי יום, אך הוא יקר מאוד וקשה לי לשלם תמורתו. קופת החולים מסרבת לשלם עבורו, בטענה שאינני זכאית לה. הדבר היחידי השומר עליי מירידה במשקל עד למוות הוא אבקת הסקנדישייק. האם יש דרך לקבל את האישור לכך? איך? תודה רבה מראש.

בחלק מהביטוחים המשלימים יש כיסוי מסויים לתוספי מזון בשלבב ראשון תבדקי מה אומרים אצלך בקופה

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ