תקרת תשלום לחולה כרוני - מתי לא ?!?

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

22/08/2010 | 21:50 | מאת: אבי

אני חולה כרוני המוגדר כנכה 100% (מחלת קרוהן ). קופ"ח אכן מכירה בכך ומוגדרת עבורי תקרת תרופות של 270 ש"ח. עלות אחת התרופות שאושרה היתה 270 ש"ח. אולם תרופה שניה שנתבקשתי לצרוך, ובהחלט קשורה למחלה שלי, כבר לא אושרה ע"י הקופה, ואני נדרש לשלם עליה תשלום שהוא כבר מעבר לתקרה. האם זה מותר ? מתי כן ומתי לא ?

לחולה כרוני יש תקרת תשלום שמעליה הוא לא צריך לשלם השתתפויות עצמיות לתרופות שכלולות בסל הבריאות ! אם הקופה דורשת ממך תשלום מעבר לתקרה תפנה לממונה על פניות הציבור במשרד הבריאות

24/08/2010 | 10:32 | מאת: אבי

לצערי בתוך עמי אני יושב, ואיאלץ לפנות למשרד הבריאות. וחבל שכך נוהגות הקופות !! תודה.

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ