תחליף לרוגען

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

11/04/2008 | 02:27 | מאת: יהודה

שלום אני נוטל כמות גדולה של כדורי רוגען ביום בין 4 ל6 אני יודע שזה לא בריא ולכן אני מנסה בטיפולים אחרים איך לרדת במינון אך לעת עתה אני נוטל את זה,ובבחינת הרע במיעוטו הרופא מתנחם שאין ברוגען כ"כ הרבה פרצמול,אך יש לי בעיה שלמרות שקופ"ח שלי נותנת אותו אבל היות והוא לא בסל הבריאות הוא לא נכנס למסגרת תקרת התשלום החדשית של תרופות שיש לי בקופה עקב נכותי[125 ש"ח]וזה יוצא לי די הרבה כסף שאלתי בפורום רופא לכאב האם לתרופה הזו יש תחליף בסל התרופות ולא קבלתי ממנו תרופה מתאימה, לכן הבנתי שלמרות שהענין נשמע פשוט הוא לא כזה אולי אתה תוכל למצוא לי משהו דומה בסל הבריאות וא"כ עד כמה הוא דומה, או שאולי אם אין, אפשר לקחת את המרכיבים של הרוגען בנפרד כמו האספרין שיש ברוגען, והאם זה יהיה יעיל באותו מידה[אצין שניסיתי תרופות אחרות לשיכוך כאבים ומבן כולם הכי עוזרת הרוגען]

לא אוכללתת יעוץ רפואי ספציפי באינטרנט אני מציע לך לפנות לרופא מומחה לכאב או עדיף לפסיכיאטר

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ