מחסור בויטמין D

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

05/08/2010 | 00:56 | מאת: שירה

שלום רב! אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון. אני בת 60. בבדיקת דם גיליתי שיש לי מחסור בויטמין D אני נוטלת מידי יום טבליות של סולגת-סידן ומגנזיום+ויטמין D בנוסף כדור של סולגת 400 מ"ג- ויטה D (שמן כבד ודגים עם ויטמין D) בבדיקת דם האחרונה נמצא שערכי ויטמין D אצלי עומד על 33, שזה יותר נמוך ממה שהיה לי בבדיקה הקודמת. ברצוני לדעת מה יכולה להיות הסיבה להיתדרדרות(אני לוקחת את אותם הכדורים), מה עליי לעשות ועם איזה רופא להתייעץ? בתודה מראש

05/08/2010 | 11:38 | מאת: חיפאית

עד שתקבלי תשובה ממנהל הפורום... אני חושבת שהכתובת היא רופא/ת המשפחה שלך ואם יהיה צורך יוכל להפנות למומחה נוסף. (יש באתר פורום -רפואת משפחה- וגם שם אפשר לשאול)

תתחילי אצל רופא המשפחה בכל מקרה זה לא הפורום הנכון

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ