אומפרדקס קפליות

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

15/06/2010 | 09:57 | מאת: אשרת

שלום רב, אני בת 35 בריאות תקינה. לפני שלושה שבועות התחלתי ללכת בערבים, ובמהלך ההליכה אני חשה בכאבים מתחת לצלעות בצד ימין. רופא המשפחה לא שלח אותי לאף בדיקה ונתן לי את הכדורים הנ"ל למשך שבוע או עשרה ימים (מה שאחליט) פעמיים ביום ואז נראה.. האם אין צורך בבדיקות לפני שנותנים מרשם? אם יש צורך, לאיזה רופא צריך ללכת? תודה אשרת.

29/08/2010 | 20:45 | מאת: עילי

מה הקשר בין אומםרדקס לכאבים שלך? את בטוחה שהוא לא נתן עוד כדור - נגד כאבים\אנטי דלקתי? האומפרדקס ניתן לי כתוסף לשמירה על הקיבה...

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ