xeloda

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

17/03/2008 | 18:54 | מאת: myaakov

אני מקבל את התרופות הכימוטרפיות עקב גרורה בכבד של סרטן המעי. 1. קסלודה 2. אבסטין 3. אוקסלופלטין קופ"ח הודיע לי שלא אקבל את הקסלודה כי היא משמשת כתרופת יחיד ולא כקוקטל. עכשיו לאחר 2 טיפולים הגידול נסוג והאונקולוג הורה לי להמשיך עד הניתוח רק עם הקסלודה האם לטיפול זה הקסלודה כלולה בסל?

התרופה תינתן במסגרת הסל לטיפול במקרים האלה: 1. טיפול בחולות הסובלות מסרטן שד גרורתי ונמצאות במצב קליני ותפקודי פעיל ויציב לאחר מיצוי האפשרויות הטיפוליות בתכשירים מקבוצת הטאקסאנים ומקבוצת האנתראציקלינים או מאחת הקבוצות האמורות 2. טיפול בסרטן גרורתי של המעי הגס 3. טיפול משלים לאחר ניתוח בסרטן מעי גס שלב Duke's stage C) III) כמונותרפיה ב. מתן התרופה האמורה ייעשה לפי מרשם של מומחה באונקולוגיה, רופא מומחה בהמטולוגיה או רופא מומחה בגינקולוגיה המטפל באונקולוגיה גינקולוגית. אשמח לעמוד לרשותך למתן מידע נוסף במידת הצורך ד"ר א פרישמן

20/03/2008 | 07:30 | מאת: myaakov

אלתי היא ספציפית למקרה שלי בו הומלץ לי על קסלודה בשילוב עם אבסטין ואוקסלופלטין תודה

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ