יותר מדי תרופות ודיכאון

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

20/04/2010 | 19:12 | מאת: אביטל

שלום וברכה, שמי אביטל ואני בת 20, בגיל 18 לקחתי במשך חודשיים קיורטן במינון של 40 מ"ג ליום, לא היו לי שום תופעות לוואי- מלבד היובש בשפתיים שקורה לכולם. לפני פחות מחודש, חזר לי האקנה במינון מאד נמוך, הרופא עור רשם לי לקחת שלוש פעמים בשבוע כדור של 40 מ"ג, המינון באמת נמוך, אבל כמובן משפיע מאד על עור הפנים שלי. בו זמנית כשערכתי את הבדיקות הדם השיגרתיות ע"מ לקבל קיורטן התגלה לי מחסור קל בברזל, ולכן הרופא רשם לי לקחת גם טריבמין ואטיפרין מדי כל יום. מאז שהתחלתי לקחת את כל הכדורים, אני מרגישה שאני שוקעת בדיכאון בקלות, שאני מאד מאד שקטה ועייפה- דבר שלא אופייני לי. אני מאד חוששת, ממה שהבנתי אקטיפרין וטריבמין לא אמורים לגרום לדיכאון... אבל לקחתי כבר בעבר קיורטן והוא לא גרם לי לשום תופעת לוואי. כך שמעניין אותי לדעת ממה זה יכול להיות.

הפורום שלנו לא עוסק בקליניקה אני מציע שתפני לפורום רפואת עור

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ