תרופה לדיכאון וכאבים נלווים

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

17/03/2010 | 09:58 | מאת: שושן

כיום אני משתמש בסימבלטה לטיפול בדיכאון וכאב ראש (שנלווים לדיכאון), הבעיה היא שהתרופה מאוד יקרה. האם יש תרופה אחרת שגם מטפלת בדיכאון וכאבים וכלולה בסל הבריאות?

18/03/2010 | 23:39 | מאת: ורד

21/03/2010 | 11:12 | מאת: רבקה פלג

גם הויפאקס XR מטפלת בדיכאון וכאבים ואני יודעת באופן אישי שהיא זולה מהסימבלטה באופן משמעותי ונמצאת בסל התרופות. בכל מקרה אתה יכול לברר מול הרופא המטפל...

21/04/2010 | 22:29 | מאת: דבורה

נכון, הויפאקס XR נמכרת במחיר הגיוני לעומת הסימבלטה, למיטב זכרוני משהו באיזור ה-20 ש"ח בכל הקופות.

אני מציע שתפנה את השאלה לפורום פסיכיאטריה

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ