ליריקה לפיברומילגיה-קופח כללית-איך מקבלים אישור?

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

03/01/2010 | 18:43 | מאת: נועה

חמותי אובחנה כסובלת מפיברומילגיה(הנ"ל פרסונל של קופ"ח),עד לאבחון באיכילוב.שנים לקחה אתופן,וNASID למינהם.כמו כן קבילה זריקות לידוקאין לנק הדק כואבות.כעת מטופלת באיכילוב וקיבלה המלצה לליריקה 25 מ"גפעמיים ביום..שרוכשת באופן פרטי.כיצד אפשר לקבל את התרופה ע"ח הקופה?פר' אבלין(כמדומני)מאיכילוב מטפל בה.רק תרופה זו עולה לה (4 קופסאות בחודש)240 ש"ח בחודש.

צריך לפנות לרופא המשפחה ולבקש שירשום מרשם על סמך ההמלצה של הרופא הפרטייתכן והקופה תאשר ויתכן שלא אם לא תאשר צריך לראות מה יהיו נימוקי הדחיהואז להחליט איך לתקוף אותם

10/01/2010 | 23:07 | מאת: יואל

המחלה קשה להגדרה ולמיטב ידיעתי הייתה בקשה להכללה בסל בשנה זו והיא נדחתה ההתוויה איננה בסל והקופה לא תאשר אפשר לעקוף את העניין בכך שהרופא ירשום מרשם לכאבים התכשיר בסל לכאבים ניתן לראות את ההתוויה הספציפית באתר משרד הבריאות

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ