שש

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

03/01/2010 | 15:51 | מאת: אמילי

יש לי ילדה בת 12 נמוכה מאוד -130 ס"מ צילום כף יד מתאים גיל 11 הילדה נולדה קטנה 2180 ק"ג משקל סופי 1800 ק"ג והיתה תמיד מחוץ לעקומות הגדילה הרגילות לפי תוצאות הבדקות שלה אין לה בעייה בהורמון הגדילה הרופא המליץ שתקבל את התרופה גינוטרופין 12 מ"ג קראתי כי ילדים שנולדו קטנים מגיע להם טיפול למרות שאין להם בעיה בהרמון הגדילה מסל התרופות האם זה נכון האם מגיע לה אישור מסל התרופות במקרה זה תודה

10/01/2010 | 23:16 | מאת: יואל

לא נמצא בסל רק להתוויה של ילדים שסובלים מחוסר הורמון גדילה ונמצאים מרחק של מספר סטיות תקן מהגובה הנדרש השבני"ם של כל הקופות מספקות את התכשיר בהנחות גבוהות

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ