תרופת יומירה לקולייטיס

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

31/12/2009 | 21:48 | מאת: מרים

ד"ר פרישמן שלום רציתי לדעת האם יש לי סיכוי לקבל אישור מהקופה ליומירה, לאחר שע"פ המלצת הרופא זה מוצא אחרון לפני ניתוח כריתה. ככל הידוע לי התרופה מאושרת רק לחולי קרוהן. תודה מרים

19/01/2010 | 18:35 | מאת: ערן דור

שלום לך, זה נכון שיומירה אינה נמצאת בסל התרופות עבור קוליטיס, אך ברב המקרים קופת החולים מאשרת שימוש ביומירה דרך ועדת חיגים או ועדות אחרות (כל קופ"ח עם הבירוקרטיה שלה) אם בוצע שימוש ברמיקייד ללא תוצאות חיוביות. בניין מידע נוסף את מוזמנת לפנות לעמותה לתמיכה בחולי קרוהן וקוליטיס [email protected]

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ