Cilostazol חיפוש מידע

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

01/03/2008 | 19:04 | מאת: דן

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3009347,00.html חברת טבע הודיעה הלילה כי קיבלה אישור ממינהל המזון והתרופות האמריקני (FDA) לשיווק גלולות צילוסטאזול (Cilostazol), המיועדות לטיפול במחלת עורקים ברגליים, הגורמת לצליעה לא קבועה. פורסם ב-11/2004. שלום רב, אבא שלי קיבל המלצה להשתמש בתרופה זו. אני הבנתי מהרופא שלו שהתרופה אינה בסל הבריאות ורק ע"י הזמנה דרך בית מרקחת פרטי ניתן להשיגה, האם נכון? אני מחפש מידע על התרופה תופעות לוואי וכו' אך איני מוצא כלום עוד לפני שנקנה. אולי אתם תוכלו לעזור לי למצוא לפני שאנו מזמינים את התרופה דרך בית מרקחת מחו"ל. תודה רבה

באיזה קופת חולים אבא שלך האם יש לו ביטוח רפואי פרטי כל שהוא?

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ