לקיחת גלולות בפעם הראשונה- עזרה!!!

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

04/10/2009 | 21:30 | מאת: אסנת

שלום, השבוע התחלתי לראשונה ליטול גלולות. התחלתי עם פמינט ביום הראשון של הוסת שהיה יום רביעי בשבוע. התחלתי לשתות כל גלולה לפי הכיוון של החץ ולא שמתי לב שמתחת לכל גלולה כתוב גם היום בשבוע...ביום השני שמתי לב ורציתי לדעת האם זה משנה שביום רביעי נטלתי גלולה שכתוב מתחתיה יום א’ וביום חמישי יום ב’ וכן הלאה...? תודה ואם זה משנה, אני אשמח לדעת מה עליי לעשות...

08/10/2009 | 12:41 | מאת: אביטל

זה לא משנה , כל גלולות הן אותו דבר בפמינט ואת יכולה לקחת איך שנוח לך כדי לא לשכוח

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ