מדבקת אקסלון

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

04/10/2009 | 08:45 | מאת: יוסי

ד"ר פרישמן שלום רב גילית שמדבקת אקסלון כלולה בסל התרופות של לאומית ומכבי אך לא בכללית מה הסיכוי לעבור קופה ולקבל את המדבקה? איך אפשר לדעת כמ עולה המדבקה אם הקנייה תעשה באופן פרטי? לאבי יש ביטוח כללית מושלם, האם המחיר יהיה נמוך יותר? תודה יוסי =========================================

באופן עקרוני ניתן לעבור קופה תבדוק היטב שלא יפגעו הזכאויות בעיקר בביטוח הסיעודי ובביטוח המשלים תבדוק היטב שאכן בקופה אליה תעבור תקבלו את המדבקה

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ