לירקה ויפברמיאלגיה

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

30/09/2009 | 11:21 | מאת: אורלי

אני חולת פיברומיאלגיה ובנוסף סובלת מכאבים נורפאטים הנגרמים מרדיקלופטיה בחוליות c-567 לאחרונה המליצו לי גם הרמטולוגית וגם הנוירולוגית לקחת ליריקה. מאחר וכל התרופות נוגדות הכאב ונוגדות דיכאון שנטלתי לאורך השנים לא הועילו! הקופה מסרבת לאשר לי את התרופה. זאת למרות שבכל הפרסומים אני קראת שהתרופה מאושרת להתוויות הנ"ל! אני חברה בקופ"ח לאומית ומבוטחת בכל הביטוחים המשלימים! התרופה באופן פרטי עולה 1000 ש"ח בחודש! מה עושים? תודה!

תשלחי לי את מכתב הדחיה של הקופה ואנסה לתת לך עיצה תשלחי לי למייל [email protected]

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ