גאודון

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

10/09/2009 | 08:23 | מאת: חנה

באתר משרד הבריאות מופיעה התרופה גאודון לשימוש בסכיזופרניה ולהפרעה ביפולרית.כשפניתי לקופת חולים כללית בבקשה לקבל את התרופה, נאמר לי שהתרופה אושרה רק לסכיזופרניה ומה שכתוב במסמך "מסגרת הכללה בסל" שבאתר משרד הבריאות נובע מטעות כלשהי. איך אני יכולה לדעת בוודאות אם התרופה מאושרת להפרעה ביפולרית או לא? תודה חנה

אניחושב שאת בהחלט יכולה להסתמך על מה שנאמר באתר של משרד הבריאות אם בקופה עושים לך בעיות תפני לנציב תלונות הציבור ךעיעניני סל הבריאות במשרד הבריאות אם לא תסתדרי תחזרי אלי

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ