דייבובט לסל הבריאות

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

09/09/2009 | 14:41 | מאת: אסתר

ראיתי שמישהו שאל כבר אבל לא נענה... אני אשאל אחרת, דייבובט משחה נפוצה וידוע שעוזרת מאוד לטיפול בפסוריאזיס, אז מדוע לא נכללת בסל הבריאות?

10/09/2009 | 23:16 | מאת: נתן בכר

אני תומך בכך שצריך להכניס את הדייבובט לסל התרופות ורוצה להגיד לאסתר שבאגודת הפסוריאזיס הישראלית "עובדים" על זה...

17/09/2009 | 09:29 | מאת: אמנון

בואו נחתום על עצומה, נפנה לאורלי וגיא בע"מ, נשבות מול ביתו של שר הבריאות... מה? לא ככה הכניסו את הבדיקה לחולי סרטן המעי הגס לסל? עזבי, יודעים שהתרופה יעילה ואנשים משתמשים בה לא מעט אז עושים על הגב שלנו כסף!! שיתביישו!!

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ