הכל אחיזת עיניים

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

17/01/2008 | 00:14 | מאת: מיכל

הכנסת תרופות לסל התרופות היא רק אחיזת עיניים. בפועל מעטים מאוד ורק "מקורבים לצלחת " מקבלים את התרופות החדשות. יש המצאה של "התוויה" שכוללת קבוצה ריקה. לדוגמא אם יש תרופה שאמורים לקחת לפני ביצוע ניתוח בהתוויה ירשם שרק חולה שעבר ניתוח יקבל אותה ולכן בפועל אף חולה מן המניין לא יקבלה. רק מעטים בעלי יחוס או קירבה למקומות המתאימים יקבלו. וזאת לצערי מנסיון. משלמים 50 שנה סכומי עתק לקופת חולים, ופרט לקצת אנטביוטיקה (וגם זאת רק לסוגים הזולים) לא מקבלים כמעט כלום.

23/01/2008 | 16:31 | מאת: נתין ללא אזרחות.

בישראל שולט ארגון בירוקרטי ששמו משרד האוצר וזה ארגון עם א'גנדה אנטי דמוקרטית. ממליץ לקרוא פה למה זה קורא. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=248943&blogcode=4953980

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ