לולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

13/07/2009 | 15:34 | מאת: תמר

שלום, אני בחורה בת 24 שרגישה ללקטוז (גיליתי את זה בגיל 18) התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון (מסוג מליאן) והם גורמות לי להפרעות בעיכול (שלשולים וכאבי בטן) הבנתי שבגלולות יש לקטוז ואני מניחה שזו הסיבה לכאבים. האם יש גלולות שאין בהם לקטוז?גלולות לא חזקות? מה היתרונות והחסרונות שלהם? ואילו עוד פתרונות קיימים לאלו הסובלות מרגישות ללקטוז? תודה

הפורום שלנו עוסק בנושאים מנהליים אני מציע לך לפנות לפורם גינקולוגי

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ