זכות לאווסטין

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

11/07/2009 | 23:36 | מאת: יוסף

אימי בת 48 מתמודדת מזה כשנה עם סרטן מעי גרורתי (כבד) ואחרי ניתוח במעי ובכבד וקו ראשון של טיפול כימוטרפי (תשלובת folfox). לאחר סיום הטיפול נמצאו גרורות חדשות בכבד ללא אפשרות לניתוח והיא מועמדת לטיפול בקו שני בתשלובת folfiri והאונקולוג לא מוכן לנסות אפילו לבקש בשבילה את האווסטין בטענה שהתרופה יקרה ולא יאשרו אותה. מנגד חקרנו ומצאנו שהתרופה נכנסה לסל הבריאות וניתנת לחולים עם נגעים בכבד ויותר מזה, שהיא חלק מהפרוטוקול שמוצא לה אכשיו. האם יש אמת באינפורמציה? למי נותנים אווסטין אם לא במקרה הזה?

תכנס לאתר של משרד הבריאות תחפש את הלשונית מאגר תרופות שם תחפס אווסטין ותמצא את התשובה

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ