Lyrica

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

11/04/2009 | 01:07 | מאת: מיכאל

לד"ר פרישמן שלום, לפני מספר ימים רשם לי רופא בכיר ממרפאת הכאב של קופת החולים בה אני חבר תרופה בשם Lyrica, תרופה שהוכנסה לסל לפני שנתיים. התרופה אמורה להקל עליי עקב כאבים נוירופתיים כרוניים מהם אני סובל עקב קריסת עמ"ש שלי וניתוחים שלא פתרו הבעיה, הכאבים טופלו עד כה בנרקוטיקה כבדה. המרשם יצא עם הערה "100% ע"ח החבר"... אבקש את עיצתך, מה עליי לעשות כדיי לקבל מקופת החולים את התרופה שבסל במחיר המסובסד, כידוע העלות המלאה של התרופה הינה כ 900 ש"ח לחודש, וסביר שאזדקק לתרופה לשנים ארוכות.

שלום תכנס לאתר האינטרנט של משרד הבריאות, ךפרק מאגר תרופות. תבדוק שם מה ההתוויות על פיהם התרופה מאושרת בסל הבריאות ותנסה לראות אם אתה עונה להתוויות או לא אם תמצא שאתה עונה להתוויות תוכל לפנות לקופה ולדרוש שיכסו את הטיפול אם לא, אזי רק ביטוח פרטי יוכללסייע לך, אם יש לך

09/08/2009 | 00:02 | מאת: חי

מזה כשנה וחצי סובל מכאבים בשכמות בחזה כאבי צוואר וכאבי ראש לציין שכל מסכת הכאבים התחילו כאשר התחלתי טיפול נגד כולסטרול{קרסטור} הפסקתי את נטילת הכדור מנסה משהו נגד הכאבים. Lyrica קיבלתי מנורולוג יש תגובה בנוגע לכדור הנ"ל

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ