תענו לי בבקשה דחוף!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

21/01/2009 | 22:22 | מאת: לאה

שלום אני מאד מודאגת, תגידו לי בבקשה מה לעשות והאם יש הצדקה לפחדיי. היום היית אצל רופה שיניים, בכללית סמייל, נתנו לי הצעת מחיר והמזכירה החתימה אותי על ההצעת מחיר, מה אומר ההחתמה על הצעת המחיר? אני לא ישלם את הסכום שכתוב בהצעה נכון? אז על מה חתמתי בעצם, אם אני לא מקבלת את ההצעת מחיר ואני לא עושה את הטיפול שיניים, האם אני פוחדת בצדק שיקחו ממני כסף? האם יש ממה לפחד? מה לעשות אני נורא מודאגת

שלום קשה לדעת עד כמה את צריכה להיות מודאגת, הכל תלוי על מה חתמת אני מקווה שלא חתמת על התחייבות לשלם תקראי בעיון על מה חתמת אני מניח שאם תחזרי לכללית ותבקשי לחזור בך הם יענו לבקשתך

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ