הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/09/2001 | 18:35 | מאת: ג

אני מנסה להכנס להריון ושאלתי היא שלחר שבעלי מסיים בפנים , תמיד שהוא יוצא אז נפלט לדעתי מתוך הרחם קצת החוצה האם זה בסדר.

רבות מהנשים שותפות להרגשתך, שלאחר קיום היחסים, בייחוד אם הן נעמדות, כל הזרמה נשפכת החוצה מהנרתיק. האמת היא, שאומנם חלק גדול מהזרמה אכן נשפך החוצה, אבל תאי הזרע רבים וזריזים ובאופן נורמלי תוך דקות מסיום היחסים הם כבר הצטברו בכמות מספקת בצוואר הרחם ומעבר לו. בכל מקרה לא מזיק להישאר כ- 20 דקות במנוחה במיטה לאחר קיום יחסים, אבל אין להיבהל מכך שחלק מהזרמה נשפכת מהנרתיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית