המשך - מטפורמין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/10/2001 | 05:59 | מאת: מירב

תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת. אני לא חולה סכרת ורציתי לדעת האם מומלץ להתחיל באיקקלומין לפני המטפורמין כי הרופאה ישר רצתה לתת לי את המטפורמין. דרך אגב , חוץ ממחזור לא סדיר אין לי שום סימפטומים שפירטת - השמנה, שיעור וכו'. מה אתה ממליץ? תודה רבה

אני בדרך כלל לא מתחיל אצל אישה ללא תנגודת מוכחת לאינסולין והשמנה עם מטפורמין, אך כדאי להתייעץ עם הרופאה המטפלת (אגב, כמו שפרטתי בתשובתי הקודמת, אין במקרה של טיפול עם מטפורמין הכרח שלאישה יהיה סוכרת).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית