תגובה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/10/2001 | 18:33 | מאת: מעין

במחזור טבעי יש לי הפרשה ביוצית ממש סביב יום הביוץ. מאז הטיפולים שמתי לב שישנם מחזורי טיפול בהם מתחילה הפרשה מיום שלישי של הזרקות,לפעמים יש קשר לעליה חזקה ברמות אסטרוגנים ולפעמים למרות עליה בכמות הזריקות -ההפרשות מועטות או כמעט לא קיימות. החודש לדוגמא אני בטיפול IVF,מקבלת 5 אמפולות,יש תגובה והזקיקים כבר גדולים אבל אין הפרשה כמעט. האם יש קשר בין התופעה לבין תגובה 'טובה' או לא לטיפול,לאיכות הזקיקים שמתפתחים?

ההפרשה מצוואר הרחם בזמן הביוץ ניקבעת על ידי מספר גורמים ולכן, במיוחד בפרוטוקולים המורכבים של IVF, אין לך משמעות לאיכות התגובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית