עוד אינפורמציה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/10/2001 | 21:56 | מאת: אורית

הפרופיל ההורמונלי שלי תקין לחלוטין בבדיקה שערכתי לפני חודשיים שאלתי למטה בעניין סיכויי הריון.... והמחזור בן 27 יוםבחודשיים האחרונים---היה 29 יום קודם! אני מנסה רק חודשיים ומאוד הייתי רוצה להמשיך לנסות ללא הורמונים מה גם שנטילת אסטרוגנים אסורה לי או כרוכה בטיפול ..בגלל אנטיקרדיוליפין גבוה... אני מציינת שוב שאני בת 41 האם נסיונות של עוד 3 מחזורים למשל ללא טיפול יכולים להזיק לי בעניין שאאחר את המועד? בתחושת הבטן שלי אני מרגישה שאצליח ללא טיפול תודה

שלושה מחזורים זה בהחלט ניסיון סביר, בהצלחה! רק תיזכרי שהזמן עובר מהר ואת צריכה להיזהר ש"תחושות הבטן" שלך לא יובילו אותך לבזבז את חלון הזדמנות שהולך ונסגר בגיל 41. לצערי, לא פעם אני פוגש נשים בגילך שאומרות לי שאילו הן היו יודעות את ההשפעה השלילית של גיל על סיכויי ההצלחה לא היו מבזבזות זמן יקר ללא טיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית