תופעות לואי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/10/2001 | 18:52 | מאת: שירלי

שלום רב, בנוגע לתופעות לואי של איקקלומין: התחלתי לחוות גלי חום בפנים וההרגשה היא כאילו הן רותחות. העניין הוא שזה החל ביום ה-26 למחזור כאשר את האיקקלומין סיימתי לקחת שבועיים וחצי קודם לכן, ביום ה-9 לוסת. היום היום ה-28 והיה לי דימום קל אך התופעות עדיין נמשכות וביתר שאת. האם יתכן שהתופעות שאני חווה הן מהתרופה או שאולי מסיבה אחרת? בנוסף יש לי גם בחילות וסחרחורות קלות. בתודה, הסובלת.

יתכן שתופעות הלוואי שאת מתארת אכן קשורות לאיקקלומין, אבל בשלב זה רצוי לבצע בדיקת הריון כדי לוודא שאין סיבה אחרת לתופעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית