תשובות של בדיקות לפני הפריה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/10/2001 | 11:16 | מאת: מיכל

שלום , קיבלתי היום תשובות של כמה בדוקות ואני אודה לך על חוות דעתך: hepatitis-bs ag - negative hepatitis c ab - negative cmv igg 4.16 u/ml cmv igm negative rubella ab igg >100 iu/ml toxoplasma igg 0.61 iu/ml toxoplasmaigm negative אני מבינה שהמילה שלילי מבשרת טובות אבל אני לא מבינה את הערכים של התשובות. האם תוכל לומר לי האם אני מחוסנת מפני כל המחלות שניבדקו, הדבר היחיד שאני יודעת מהו זה הטוקסופלזמה, יש לי חתולה בבית והייתי רוצה לדעת אם אני יכולה להיות שקטה. תודה רבה מיכל

לאדמת את מחוסנת. לגבי טוקסופלסמה ו- CMV יש לברר את ערכי הנורמה של המעבדה בה עשית את הבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית