הריון - דחוף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/09/2001 | 14:02 | מאת: ימית

שלום רב ברצוני להכנס להריון. עשיתי בדיקה עם ערכת ביוץ , והופיעו 2 סימנים כחולים שמראים שעומד להתבצע ביוץ שאלתי היא מתי בדיוק אני צריכה לקיים יחסים וכמה ימים כדי שהסכוי יהיה גדול. - במידה ולא הצלחתי להגיע לסיפוק בקיום היחסים ובעלי הגיע לסיפוק לפני , האם זו יכולה להוות בעיה להכנס להריון או אין שום קשר.

20/09/2001 | 14:17 | מאת: א.

רצוי לקיים יחסים מרגע תחילת הביוץ למשך תקופה של לפחות שבוע ואים לבעלך אין שום בעיה (אים הוא עבר בדיקת זרע ונימצא תקין לחלוטין) אז רצוי לקיים יחסים אחת ליומיים כדי לתת צ'אנס לזרע להיתחדש ולהיות באיכות טובה כמה שאפשר . יש רופאים שימליצו לחכות 3ימים בין קיום היחסים כדי לתת לזרע שהות להיתחדש בקשר לשאלתך השנייה - אין כל קשר בין הגעה לסיפוק לבין כניסה להריון בהצלחה !

אני בדרך כלל ממליץ לקיים כל יום יחסים ב- 3-4 ימים שסביב הביוץ (יש לזכור שהביצית שורדת רק כיממה). באמת שאין כל קשר בין סיפוק לבין הסיכוי להתעבר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית