שאלה לבנות הפורום.???

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/10/2001 | 18:11 | מאת: לילך

בנות שלום, האם מישהי שמעה/מכירה/טופלה אצל פרופסור רוי הומברג??? אני אמורה להתחיל טיפול אצלו ואשמח לשמוע את דעתכן......תודה

24/10/2001 | 20:31 | מאת: גילה

הנושא של המלצות הוזכר כאן בפורום יותר מפעם אחת , אין כאן המלצות או נזיפות על רופאים או בתי חולים, רק שאלות רפואיות. אין טעם להעמיד את פרופ' זיידמן במצב לא נעים ולבקש את דעתו על הקולגות שלו. תוכלי להיעזר בפורומי "פוריות" בוואלה או ב "תפוז", בנוסף למענה לשאלתך , אני מבטיחה לך ש"תתמכרי" להם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית