הפריה חוצגופית בביוץ טבעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/12/2016 | 00:39 | מאת: רונה

שלום רב, אני בת 43 מעונינת לעשות הפריה בביוץ טבעי ללא הורמונים סיימתי 3 מחזורי הזרעה, שלא צלחו כלל. כמה שאלות: 1. האם יש חלופות או חיזוקים לשיטה הטבעית, תוספות או עצות לייעול התהליך? 2. האם הקופה(מכבי) יתנגד לכך ? ואם כן מה ניתן לעשות בכדי לעקוף את הקושי? תודה רונה

1. לעתים עושים את המחזור הטבעי בתמיכה חלקית של הורמונים למניעת ביוץ מוקדם. 2. אם הרופא המטפל ימליץ על טיפול זה עבורך, אין סיבה שהקופה תתנגד לכך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית