פרולקטין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2016 | 15:15 | מאת: אריאל

שלום, בבדיקות דם שעשיתי לבירור מחזור לא סדיר הערך של ה- prolactin יצא 773.74 כשהערך העליון של הנורמה הוא 557.1. כל שאר הערכים שהגיעו הם בנורמה (בספירת דם יש חריגות מאוד קלות, שבבדיקות דם קודמות לא התייחסו אליהם). האם החריגה אצלי היא משמעותית ויכולה להסביר את הבעיה במחזור? אני קוראת בגוגל על נשים שמדווחות על ערכים של מעל 2000 לכן נראה שהחריגה אצלי לא משמעותית כלל.. אודה לדעתך. בת 24, בתולה אם משנה..

זו לא חריגה גדולה. כדאי לחזור על הבדיקה בצום ולאחר שלוש שעות של ערות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית