לפני שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/10/2001 | 10:48 | מאת: מוניקה

נעשה נסיון לשפר תגובה שחלתית על ידי דיכוי שבוע לפני המחזור,, ואחר כך הורמונים ללא דיכוי נוסף. המצב כרגע,5 זקיקים , הגדול 20 ממ והקטנים 16 (שלושה). בדיקות הדם מראות עלייה טובה באסטרדיול אבל גם פרוגסטרון עולה ואני אקבל את הכוריגון על מצב הזקיקים הנוכחי. השאלות: האם בין הבוקר שבו נעשתה בדיקת US עד מתן כוריגון בחצות יש סיכוי לקטנים להמשיך לגדול ? יש סיכוי לביציות בשלות מזקיקים בגודל של 16 ממ?

הזקיקים ממשיכים כל העת לגדול -- עד הביוץ, ואפשר בהחלט להשיג ביציות נהדרות גם מזקיקים בקוטר של 16 מ"מ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית