שאלה לד"ר זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/10/2001 | 08:10 | מאת: רונית

שלום לד"ר זיידמן: אני בת 26.5 ומנסה להרות כבר שנה ושלושה חודשים, המחזורים שלי לא כל כך סדירים. הרופא בדק אותי ואמר לי שישי לי שחלות פוליציסטיות. מה אני צריכה לעשות ומה הם השלבים הבאים לכניסה להריון. אני חברת מכבי ועליי לציין שהכל אצלהם הולך לאט ונורא מעצבן לקבוע תור לרופא נשים אני צריכה לחכות המון זמן. ד"ר אנא עזרתך הדחופה מה עליי לעשות לדעתי שנה ושלושה חודשים זה המון זמן להמתנה לכניסה להריון. תודה רבה.

מחזורים לא סדירים ושחלות פוליסיצטיות בהחלט מרמזים על הפרעה בסדירות הביוץ. זו דווקא בעיה שאנחנו (הרופאים) יודעים לפתור ביעילות ומהירות, ואין סיבה שתוך מספר מחזורי השראת ביוץ לא תשיגי את ההריון.

15/10/2005 | 23:22 | מאת: שירן....

שלום רב, אובחן אצלי שחלות פוליסיצטיות ע"פ המאפינים שלהם טופלתי בגלוקופז אך זה עשה לי לא טוב והרופא המליץ להפסיק עד שארצה להיכנס להריון אך בעיה זו מטרידה אותי מאד אולי כדי שאתחיל מעכשיו טיפול הורמונלי ? מה עלי לעשות ??? אשמח אם תשיב לי במהרה , שירן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית