בדיקת אולטראסאונד..................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/07/2016 | 11:19 | מאת: ג

שלום, צריכה לבצע בדיקת זקיקים ברחם עם אולטראסאונד- סונאר בזמן ביוץ, לפני שלושה חודשים קיבלתי מחזור לאחר 24 ימים מהמחזור שלפניו לפני חודשיים קיבלתי מחזור לאחר 23 ימים מהמחזור שלפניו לפני חודש קיבלתי מחזור לאחר 25 ימים מהמחזור שלפניו מתי מתרחש אצלי ביוץ? אצל רוב הבנות במחזור של 28 יום ישנו ביוץ לאחר 10 ימים, אצלי המחזור קצר יותר, קיבלתי מחזור ב12/7/16 אחרי 25 ימים מהמחזור הקודם, מתי עלי לבצע את הבדיקה?

אצל רוב הבנות במחזור של 28 יום ישנו ביוץ לאחר 14 יום לא אחרי 10 ימים. אצלך כנרה סביב יום 9-11.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית