הפלה מאוחרת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/03/2016 | 23:41 | מאת: ש

שלום, לאחר הפלה בשבוע 15 מהלך ההריון היה תקין פתאום הופיע דימום ווסתי קל פניתי למיון ונאמר לי שההפלה בלתי נמנעת מאחר והיה פתיחה של 3 בשבוע כזה לא ניתן למנוע הסברה היא שאולי מדובר באי ספיקה צווארית איך ניתן לדעת האם זאת הסיבה במקרה הנ''ל מה עושים בהריון הבא האם יש בדיקות שצריך לעשות לפני עשיתי בדיקות של קרישיות יתר דרך קופ''ח שיצאו תקינות, וכמה זמן מומלץ להרות לאחר הפלה לאחר 3 חודשים או לאחר 3 מחזורים?

אפשר לעדשות היסטרוסקופיה תוך ניסיון להעריך לא רק שחלל הרחם תקין אלא שגם אין אי ספיקה צווארית. ניתן לשוב ולנסות להרות מיד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית