ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2001 | 20:31 | מאת: אורנה

הפסקתי לקחת גלולות אחרי הרבה שנים וקיבלתי את המחזור הראשון שלי בדיוק לאחר 28 יום, באותו יום כמו תמיד רק באיחור של כמה שעות... אני מנסה להיכנס להריון ואני רוצה לדעת אם אני יכולה לחשב ימי ביוץ לפי התאריכים הללו או שהמחזור עלול עוד להשתבש ואין כל וודאות ששוב יגיע לאחר 28 יום? החודש, אגב, חישבתי במדויק את הביוץ (ואף חשתי בכאבי ביוץ) אבל לא הייתה הפרייה - מדוע זה כך אם קיימתי יחסי מין לכל אורך הביוץ...? תודה.

במחזור בן 28 יום הביוץ הוא כמובן סביב היום ה- 14. סבלנות! תזכרי שהסיכוי במחזור טבעי להרות הינו רק כ- 15% -- 30% במחזור טבעי גם כשמזהים בדיוק את הביוץ "והכול תקין."

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית