קליטת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/10/2015 | 07:42 | מאת: טלי

שלום, אני בת 36 ומעניינת להכנס להריון שני. בשלושה חודשים האחרונים הייתי ברציפות בשני הריונות כימיים וכעת הייתי בהריון אשר נפל בשבוע 6. אני אובדת עצות ולא מבינה מה לא בסדר. לציין כי המחזור והביוץ שלי סדירים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הלידה הראשונה היתה לידת מלקחיים, האם יתכן כי הרחם נפגע ממנה? תודה.

נדיר שמלקחיים יפגעו ברחם, אבל לאחר שלושה הריונות כושלים הגיוני לעשות היסטרוסקופיה לבדיקת תקינות חלל הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית